Fit in de Vut 55+ danslessen

Bewegen is als we ouder worden erg belangrijk.
Een leuke manier van bewegen, maar zeker ook mensen te leren kennen, is om met elkaar naar dansles te gaan.

Samen met eigen leeftijdsgenoten in een aangepast tempo de dansen te leren en waarbij op een prettige manier het lichaam de inspanning krijgt wat het nodig heeft. Onze cursussen welke doorgaans ‘s ochtends of ‘s middags gegeven worden gaan van beginner tot vergevorderd.

Speciaal voor deze groep hebben we op dit moment een leuke aktie; voor iedere nieuwe leerling die u aanbrengt, krijgt u 1 gratis les.

Eigen groepen via Stichting Ouderen Werk, Anbo en of via de Gemeentelijke instellingen voor ouderenwerk kunnen zich bij ons melden en wij komen naar u toe om een proefles te geven.

Hierbij een klein overzicht wat we in onze cursussen zoal geven:

Foxtrot- Quick Step- Engelse Wals- Tango- Weense Wals- Veleta- Spaanse Wals- Kruis Polka- en vele andere oude dansen, maar ook Cha Cha Cha- Rumba en meerdere Latijn dansen komen aanbod. Verder komen er nog vele gezellige andere dansen in onze cursussen aan bod.

We houden regelmatig gezellige dansmiddagen op alle locaties en ondernemen we vele andere activiteiten voor onze deelnemers aan onze lessen.
Deze gezellige dansmiddagen beginnen om 13.30 uur en duren tot 16.30 uur. Ook vrienden, kennissen en belangstellende zijn welkom.

Bij de beginners beginnen we eerst met een aangepast programma, zodat een ieder op de lessen ook mee kan komen.

Extra service, iedere leerling mag bij ons naar meerdere lessen per week, je betaald het cursusgeld voor de lesplaats waar je ingeschreven staat en je hoeft niet te betalen voor de andere lesplaatsen.    

De lessen worden op een ochtend of middag gegeven.

Voor de beginners zijn er steeds nieuw startende cursussen en kan u al dansen, dan is het mogelijk om in te stromen in de bestaande cursussen.

Bent u alleen, dan proberen wij een danspartner voor u te zoeken.


 

 
 onze lesplaatsen (kunnen) zijn:

Beilen
Diever
Hollandscheveld
Noordwolde
Oldeberkoop
Uffelte
Westerbork - Elp
Zuidwolde
De Wijk/IJhorst 
Schoonoord
Diever
Grolloo/Schoonloo
Noordwolde ( Fr )
Uffelte
Ruinen
Veeningen  
Slagharen   
Havelte  
Balkbrug


Groepen uit andere plaatsen ook mogelijk, bel voor info!